Tyttö tuli!

Kolmas lapseni, ihana tuulispää tyttöni syntyi lempeästi kotiin heinäkuisen auringon lämmittäessä ja punaisten unikoiden kukkiessa. Kiitokset ihanalle miehelleni Ilkalle, kätilökolleegalleni Helenalle ja siskolleni Hannalle. Ja tietysti ihanille isommille mussukoilleni, jotka olivat myös mukana seuraamassa siskonsa syntymää.

Olen nyt virallisesti äitiyslomalla päätyöstäni kätilönä. Jatkan kätilöhommia yrityksen kautta kuitenkin melkein normaaliin tapaan vauvantahtisesti :) Ryhmävalmennuksesta pidän ensi talven ajan taukoa ja keskityn nyt “äitiyslomalla” yksityisiin valmennuksiin. Helena ja Henna jatkavat ryhmävalmennuksien pitämästi normaaliin tapaan.

Otan myös doula-asiakkaita vastaan talveksi ja kevääksi. Nyt eivät ole siun soten työtkään päivystyksen esteenä kun olen äitiyslomalla :) Pakastin on jo pumpattu täyteen rintamaitoa, että pääsen lähtemään doula-asiakkaiden synnytyksiin ( ja omiin harrastuksiin) mukaan.

Syksyllä olen taas vetämässä myös Joensuun aktiivinen synnytys ry:n keskusteluiltoja. Keskuteluillat ovat joka kuun viimeinen torstai klo 17-19 perheen talolla.

Nähdään siis! En ole häviämässä maailman kartalta :) Terveisin, Elsa

Lisää miun hommeleista löydät täältä Kuplassa kätilö Elsa