Helena Liuski


Olen vauhdikas ja tarmokas ukkoporukan organisoija, joka osaa onnekseen rentoutua harrastusten ja läheisten avulla. Jo äidinmaidosta olen saanut voiman tärkeiden asioiden puolestapuhujana.

Luonnollinen fysiologinen synnytys, perheen aktiivisuuden mahdollistaminen synnytyksessä ja vauvamyönteisyys sykähdyttävät sekä innoittavat minua. Ilokseni saan nyt tarjota näihin apuani myös yrittäjänä. Olen tehnyt töitä kätilönä vuodesta 2000 lähtien, enimmäkseen synnytyssalissa. Koulutukseltani olen myös terveydenhoitaja. Täydennyskoulutusta minulla on mm. vesisynnytyksestä, vyöhyketerapeuttisesta raskaushieronnasta ja lantion fysiologiasta.

Palveluitani ovat synnytys-ja imetysvalmennus yksilö- sekä ryhmävalmennuksena, kätilön kotikäynnit ja kotisynnytyksen mahdollistaminen siinä avustamalla. Räätälöidään kotikäynneille tarvittava paketti lähestyvään synnytykseen liittyen.

Ilolla, innolla ja lämmöllä olen ainutlaatuisella matkallanne mukana auttamassa ja opastamassa kohti voimaannuttavaa synnytystä ja vauvaelämää.

Palveluni saatavilla verkkokaupan kautta. Yhteyden saat sähköpostitse osoitteesta helena@synnytyskopla.fi tai viestittämällä puh.0505258847. Rohkaistu kuplaan koplan avulla!

Rakkausreseptiterveisin Helena