Henna Pirhonen


Olen neljän lapsen äiti, naisen itsemäärämisoikeutta ja osallisuutta korostavan synnytyskulttuurin sekä lapsen- ja äidintahtisen imetyksen puolestapuhuja. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja, imetyskouluttaja ja seksuaalineuvoja. Haaveenani ja tavoitteenani on tulla isona kätilöksi, ja toivottavasti myös kotiloksi!

Olen rauhallinen ja harkitseva jalat maassa - tyyppi, mutta innostun uusista asioista ja hetken mietinnän jälkeen olen täysillä mukana. Aktiivinen, lempeä synnytys sekä imetyksen tukeminen ovat lähellä sydäntäni, ja olen iloinen voidessani tarjota perheille tietoa ja tukea synnytykseen ja imetykseen nyt myös Synnytyskoplan kautta! Synnytys ja imetys ovat luonnollisimpia asioita elämässä ja näillä kokemuksilla on iso merkitys naiselle. Jokaisen naisen tulisi saada voimaantua kehonsa ainutlaatuisuudesta!

Ammatin lisäksi kiinnostustani synnytykseen ja imetykseen on ruokkinut yhdistystoiminta, niin Imetyksen tuki ry:n tukiäitinä, kuin paikallisen Liekku ry:n aktiivina. “Ikuisena opiskelijana” olen käynyt erilaisia kursseja ja koulutuksia mm. doulaukseen, gua shan ja akupisteiden hyödyntämiseen synnytyksessä, rebozon käyttöön, synnytyslauluun, spinning babies - menetelmään sekä vesisynnytyksen liittyen. Sekä työssä, että harrastuksissa kaiken uuden oppiminen houkuttaa ja koukuttaa.

Yhdistystoiminnan lisäksi rakas harrastukseni on käsityöt. Ja jotenkinhan tämäkin piti saada osaksi Synnytyskoplaa! Niinpä päätin perustaa Kopla-kauppaan oman osionsa myös Kopla-tuotteille, joista osan valmistan itse. Palveluihini kuuluu synnytys-ja imetysvalmennukset sekä kotikäynnit mm. synnytykseen valmistautumiseen ja imetysohjaukseen liittyen. Myös raskauden, synnytyksen ja pikkulapsivaiheen seksuaalisuuteen tuomissa haasteissa voit ottaa minuun yhteyttä!

Palvelut tarkempine tietoineen löytyvät verkkokaupasta. Yksilövalmennuksiin, kotikäynteihin ja Kopla-tuotteisiin liittyen voit ottaa yhteyttä sähköpostilla henna@synnytyskopla.fi tai jättää yhteydenottopyynnön tekstiviestillä numeroon 050 3766 406.

Olen mielelläni tukenanne matkalla kohti voimaannuttavaa synnytyskokemusta sekä imetystaivalta!

-Henna